aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πείσμωσαν, ανέβηκαν και δικαιώθηκαν

ΑΕΛ: Πείσμωσαν, ανέβηκαν και δικαιώθηκαν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το γκολ που δέχτηκαν από τον ΑΠΟΕΛ, πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές. Ο Βοζίνια βιάστηκε, έκανε άστοχο ελεύθερο, έγινε το κλέψιμο της μπάλας, ακολούθως στην ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή και ήλθε το τέρμα.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ ανέβηκαν και φανέρωσαν ένα αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουν άπαντες στην ομάδα να βλέπουν σε κάθε ματς. Το ομαδικό πνεύμα και η επιθυμία να μην χάσουν, έφερε τη νίκη.

Στην ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα στις 3 Ιανουαρίου, στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν με δύο σημαντικές απουσίες καθώς οι Ζντρασκόφσκι και Μεντόγιεβιτς συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.  Επανέρχονται οι Γερολέμου και Αντάμοβιτς που δεν αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ. Η επάνοδος του Γκοντάλ, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή να επαναφέρει τον Γκαθτανιάγα στη μεσαία γραμμή. Οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις προπονήσεις την επομένη των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ