aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πέφτουν οι υπογραφές, οι σκέψεις για το μέλλον

ΑΕΛ: Πέφτουν οι υπογραφές, οι σκέψεις για το μέλλον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι πρώτες μέρες της τρέχουσας εβδομάδας στην ΑΕΛ, θα επικεντρωθούν στην υπογραφή της συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές για το ποσοστό μείωσης στο συμβόλαιό τους. Όπως αποκαλύψαμε χθες, οι ποδοσφαιριστές που αμείβονται από τις 4.000 ευρώ και πάνω θα χάσουν ένα μηνιαίο μισθό συν 1/5.

Αφού κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο στην ΑΕΛ, θα επικεντρωθούν και στη νέα περίοδο. Υπάρχει η άνεση χρόνου, αφού η ομάδα θα είναι απούσα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον προπονητή, βάσει και του ύψους του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν, θα προβούν στις ενέργειες που θα τους επιτρέψουν να παρουσιάσει η ΑΕΛ και πάλι ένα συμπαγές και απαιτητικό σύνολο.

Όπως πληροφορούμαστε, από πλευράς ΑΕΛ δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον για τον Νικολάι Μποντούροφ για το οποίο έκανε λόγο η ιστοσελίδα «topsport.bg». Οι γαλαζοκίτρινοι δεν δείχνουν πρόθεση να βιαστούν για μετεγγραφές, λόγω της διαφορετικής κατάστασης που θα επικρατήσει φέτος στο μετεγγραφικό παζάρι εξαιτίας της πανδημίας. Θεωρούν πως, υπάρχει ο χρόνος για να εντοπίσουν καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τις απαιτήσεις τους πλέον να είναι μειωμένες. Στην ΑΕΛ θα θελήσουν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό, με τους πλείστους ποδοσφαιριστές να διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Παράλληλα, θα ψάξουν για 2-3 νεαρούς κάτω των 22 ετών και άλλους τόσους έμπειρους, θέλοντας να αυξήσουν την ποιότητα και το βάθος της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ