aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Πάσχει από ποιότητα σε όλες τις γραμμές

AEΛ: Πάσχει από ποιότητα σε όλες τις γραμμές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι αδυναμίες της ΑΕΛ, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι αρκετές και αυτό της αφαιρεί πολλά από του να διεκδικήσει κάτι από τους αντίπαλους της. Έχασε από την Ανόρθωση με κατεβασμένα χέρια, χωρίς σε κανένα στάδιο του αγώνα να πείθει, πως θα μπορούσε να αλλάξει κάτι. Πολλά λάθη και κτυπητές αδυναμίες, ανέδειξε η ΑΕΛ με την εμφάνιση και όπως εκτιμούν οι φίλοι της, έτσι δεν μπορεί να ελπίζει πως θα εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι δεν μπορεί να κάνει και κάτι περισσότερο ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος δεν έχει την πολυτέλεια των επιλογών άλλων συναδέλφων του. Ο ίδιος έδωσε και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, που δεν βοηθούν καθόλου. Ο Αγκάνοβιτς σε ακόμη ένα παιχνίδι, ήταν χαμένος, χωρίς ρόλο και δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί την παρουσία του. Το ίδιο και ο Εμαέ. Ο Βέλγος δεν έχει δείξει κάτι, το οποίο να δικαιολογεί την παρουσία του στην επιθετική γραμμή. Δεν ικανοποιεί ούτε ο Κάρλος, ενώ ο Χουράδο, ο μόνος που έχει την αίσθηση του γκολ, δεν τροφοδοτείται.

Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΛ πάσχει από ποιότητα και στις τρεις γραμμές. Ο Μεντόγιεβιτς έτρεχε σχεδόν μόνος του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κάλυπτε χώρους, ο Α. Τεϊσέιρα είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, ενώ είναι τυχερή η ΑΕΛ που έχει σε πολύ καλή κατάσταση τον Βοζίνια. Δεν χρειάζεται και μεγάλη σκέψη για να αντιληφθεί κάποιος, πως οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται νέο αίμα. Για να ελπίζουν πως θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πρέπει να γίνουν προσθήκες.

Συγκεκριμένα, ένα μέσο που να δημιουργεί, ένα κεντρικό αμυντικό, ένα ακραίο επιθετικό και άλλο ένα επιθετικό για την κορυφή. Το θέμα είναι καθαρά απόφαση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους. Αυτός κινεί τα νήματα. Η ομάδα πάντως φωνάζει, πως δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν γίνουν προσθήκες. Γιατί αν χαθούν και άλλοι βαθμοί στη συνέχεια θα είναι δύσκολο να διατηρήσει την τωρινή της θέση. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη διψασμένη για βαθμούς Ένωση, ενώ πριν τα Χριστούγεννα θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό.

Ενόψει της συνέχειας επιστρέφει ο Γκαθτανιάγα, που ήταν εκτός με την Ανόρθωση λόγω καρτών. Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάζεται ο Αντάμοβιτς και δεν αποκλείεται με την Ένωση να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η προετοιμασία συνεχίζεται για το ματς με την Ένωση, όμως είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται πολλή δουλειά και ένα γενικό λίφτινγκ για να παρουσιαστεί με απαιτήσεις η ομάδα στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ