aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Παράδοση πέραν των 250 πακέτων με τρόφιμα, σε πάνω από 1000 άτομα

AEΛ: Παράδοση πέραν των 250 πακέτων με τρόφιμα, σε πάνω από 1000 άτομα

Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποιεί πως έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη εβδομάδα της «Κίτρινης Γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης» που δημιουργήθηκε από την ομάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ και τον ηθοποιό Κώστα Βήχα.

«Με ικανοποίηση επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι έχουμε ήδη παραδώσει πάνω από 250 πακέτα τροφίμων προς ευπαθείς οικογένειες συμπολιτών μας που ανέρχονται σε άνω των 1.000 ατόμων όλων των ηλικιών όπως επίσης και μέσω Ιδρυμάτων, Ακαδημιών, Δήμων κτλ», τονίζεται και ακολούθως η ΑΕΛ απευθύνει τις ευχαριστίες της σε:

Andreas Sofocleous Croup of Companies, Proteas, Levantina Fish, Fresh Land Ltd. Φρούτα, Dinos Antoniou & Co Ltd., Λευκονιτζιάτης Τυριά, Κατσικίδης Super Market, Leaderbrands Co Ltd. Τρόφιμα, GDL Trading Ltd. Τρόφιμα, Corina Lays Chips, Φούρνοι Ζορπά, Φούρνος ΑΡΤΩ, Φούρνοι Sunfresh, Προσωπικό Pepsi Λεμεσού καθώς και ιδιώτες για την μέχρι τώρα προσφορά τους.

«Η προσπάθεια μας είναι μόνο στην αρχή. Επόμενος στόχος μας είναι πριν από την περίοδο του Πάσχα οι συμπολίτες μας να λάβουν ακόμα ένα πακέτο τροφίμων που θα περιλαμβάνει όσα χρειάζονται για να περάσουν τις Άγιες ημέρες», υπογραμμίζεται ακολούθως και καταληκτικά αναφέρεται:

«Οι ανάγκες σε τρόφιμα είναι τεράστιες. Καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν να ενωθούν μαζί μας για να δώσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη και πιστέψτε μας αυτοί είναι πάρα πολλοί. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σε οικονομική βοήθεια ή με προϊόντα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99300934 ή στο [email protected]».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ