aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Παράδειγμα προς αποφυγήν

ΑΕΛ: Παράδειγμα προς αποφυγήν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο στάδιο «Αμμόχωστος» θα βρεθεί το Σάββατο η ΑΕΛ για να αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα δύσκολο ματς για την ομάδα του Κέρκεζ, σε μια έδρα που πέρσι γνώρισε την ήττα (2-3).

Σ’ ένα ματς που προηγήθηκε με 2-1 αλλά τελικά δεν είχε βαθμολογικό κέρδος. Παράδειγμα προς αποφυγήν για την ΑΕΛ το περσινό «χαστούκι», που πάει με φόρα από τις συνεχόμενες επιτυχίες, θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Ο Κέρκεζ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, θα έχει διαθέσιμο τον Γκαζαριάν, ενώ η παρουσία των Έουλερ, Μαέ και Κυριάκου στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση. Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΛ θα κυνηγήσει καρέ συνεχόμενων νικών, που θα είναι και το μεγαλύτερο φετινό σερί.

Είναι στα καλύτερά της η ομάδα της Λεμεσού και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει και το Σάββατο, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς για τους δικούς του λόγους. Στην ΑΕΛ θεωρούν πως  το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική τους παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ