aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πάει για σέντρα με ερωτηματικά

ΑΕΛ: Πάει για σέντρα με ερωτηματικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια ακόμη προπόνηση σήμερα για την ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο στο Τσίρειο την Ανόρθωση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει ποδαρικό. Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και γιατί με τρίποντο θα «σκεπάσει» και μέρος των προβλημάτων που κινούνται στη «γαλαζοκίτρινη» ατμόσφαιρα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, που κάνει προσπάθεια για να έχει έτοιμη την ομάδα του, θα αποφασίσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με ποιους θα παραταχθεί η ομάδα του, για να κτυπήσει την πρώτη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες περί αποχώρησης του Ρούβεν Χουράδο δεν φαίνεται να επηρεάζουν κανέναν στην ΑΕΛ, αφού δεν έχει έρθει πρόταση για τον Ισπανό. Συνεπώς, υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό παιχνίδι. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα των κυπελλούχων, με παρτενέρ τον Ιβάν Κάρλος.

Πίσω από αυτούς θα είναι ο Γκαζαριάν, ενώ οι άλλοι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι Γκαστανιάγα,  Ζντραφκόσκι και ένας από τους Αβραάμ ή Αντάμοβιτς. Αυτό είναι ένα σενάριο, γιατί υπάρχει και το άλλο, να αρχίσει η ΑΕΛ με το 4-2-3-1 και τους Γουίλερ και Αβραάμ να καλύπτουν την αριστερή πλευρά. Όσο για τη δεξιά πτέρυγα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αρχίσει ο Αντόνια, αντί του Ν. Τεϊσέιρα, ο οποίος δεν πήγε και τόσο καλά στα ματς με τον Άρη και στα φιλικά. Θα επανέλθει ο Ζούνιορ και ένας από τους Γκοντάλ και Α. Τεϊσέιρα θα δει τον αγώνα από τον πάγκο. Αν ξεκινήσει με τέσσερις στην άμυνα η ΑΕΛ, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ένας από τους Κάρλος και Χουράδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ