aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πάει από το καλό στο καλύτερο

ΑΕΛ: Πάει από το καλό στο καλύτερο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ νίκησε την Πάφος FC και συνάμα τις σημαντικές απουσίες που είχε! Μάλιστα, προσέφερε πολύ καλό θέαμα, είχε ευκαιρίες, με την επιτυχία της να αποτελεί «προϊόν» ομαδικής προσπάθειας. Πάει, γενικώς, από το καλό στο καλύτερο… Περιόρισε την αντίπαλο σε παθητικό ρόλο, με την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να αφήνει ικανοποιημένους τους 1.200 πιστούς φίλους της που βρέθηκαν στην κερκίδα και την υποστήριξαν με θέρμη. Είναι αξιοσημείωτο πως παρά την πενιχρή παρουσία του κόσμου, η ΑΕΛ σε έξι παιχνίδια στο Τσίρειο μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πέραν όμως από το ομαδικό πνεύμα που κατέθεσε η ΑΕΛ προψές και τους τρεις βαθμούς (αναρριχήθηκε στην 3η θέση), αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η εκπληκτική απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Ο Ανδρέας Αβραάμ, ο Γιάννης Γερολέμου, ο Μηνάς Αντωνίου και ο Νταβόρ Ζντραφκόσκι ήταν οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Βέβαια δεν υστέρησαν οι υπόλοιποι, όμως πάνω σε αυτούς στηρίχτηκε περισσότερο η ΑΕΛ για να υλοποιήσει τον στόχο της. Ο Αβραάμ πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση, μέτρησε ένα δοκάρι και γενικά ήταν απίθανος στις επιθετικές του ενέργειες, βοηθώντας συνεχώς την ομάδα του να κερδίζει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή.

Ο Γερολέμου, έκανε επίσης πολύ καλή δουλειά. Ήταν πανταχού παρών, έκοβε και μοίραζε παιχνίδι. Με το προψεσινό ματς έδειξε πως είναι πρόθυμο και το σώμα του να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Αντωνίου, από ατυχία και έλλειψη συγκέντρωσης δεν χρίστηκε σκόρερ. Είχε πολύ καλή απόδοση, έτρεξε και έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Πάφος FC. Εξαιρετικός ήταν και ο Ζντραφκόσκι, ο οποίος βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Σκοπιανός έχει ωριμάσει και δείχνει πόσο ωφέλιμος είναι για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΛ.

Οι Ράσο, Α. Τεϊσέιρα και Ν. Τεϊσέιρα, όπως και ο Κάρλος στην επίθεση τα πήγαν επίσης πολύ καλά. Ο Μαέ με τον Τόρες που πέρασαν ως αλλαγή, συνεργάστηκαν άψογα στο 82’, με τον δεύτερο  να σημειώνει όμορφο γκολ. Περισσότερα περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΛ από τους Γκαζαριάν – Αγκάνοβιτς, με τον δεύτερο ωστόσο να σημειώνει ένα γκολ και να διαλύει κατά κάποιο τρόπο τις εντυπώσεις από τη μέτρια απόδοσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ