aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Oύτε τα μισά

ΑΕΛ: Oύτε τα μισά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ ξεχωρίζει η ικανότητα στο σκοράρισμα, κάτι που δεν είχε πέρσι. Στη λήξασα σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι είχαν πετύχει μόλις τέσσερα γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια, σε αντίθεση με φέτος που έχουν φθάσει ήδη στα 11 τέρματα σε ισάριθμα ματς. Η ικανότητα του Ντα Σίλβα στις στατικές φάσεις, η κατοχή της μπάλας, οι πλαγιοκοπήσεις των Τόρες-Μπενίτεθ και η δεινότητα του Χουράδο να αξιοποιεί τις πλείστες ευκαιρίες, έχει καταστήσει επιθετικά την ΑΕΛ πολύ πιο επικίνδυνη, κάτι που τη βοηθά ώστε να φτάνει στο στόχο της.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από Ντα Σίλβα: «Το μυστικό μου στα φάουλ είναι…»

Βέβαια με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ίσως χρειαστεί να αγωνιστεί πιο συντηρητικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα θα εγκαταλείψει τη φιλοσοφία της. Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν το απόλυτο στη μέχρι τώρα πορεία και το προσεχές παιχνίδι θα είναι σημαντικό, γιατί θα διαπιστωθεί η ετοιμότητα της ομάδας απέναντι σε ένα φιλόδοξο αντίπαλο, που θα έχει μάλιστα και νέο προπονητή στον πάγκο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει σκέψεις για αλλαγές στο σχήμα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Αλκή.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Βρήκε… κανόνι

Στο μεταξύ, ο Κέρκεζ  δεν υπολογίζει στον Βοζίνια και στον Αντάμοβιτς για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώτος χρειάζεται άλλες 20 μέρες τουλάχιστον για να είναι εντελώς καλά, ενώ ο Σέρβος θα είναι διαθέσιμος μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ. Όσον αφορά στον Λαφράνς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και από Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει αν θα μπει σε κανονικό ρυθμό. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι περισσότερες από αυτές του να μην αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ. Αν πάντως δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» του, τότε θα επιστρατευτεί ο Ζούνιορ, ο οποίος πήρε χρόνο και στον αγώνα με την Αλκή. Ο Κέρκεζ, μετά το χθεσινό φιλικό με την Καρμιώτισσα, έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ στο «Goal»: «Κομμάτι της ζωή μου η ΑΕΛ, ιδού το μυστικό μας…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ