aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ούτε σκέψη για απώλεια, να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία

ΑΕΛ: Ούτε σκέψη για απώλεια, να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

O σημερινός αγώνας για την ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να διατηρηθεί ζωντανή στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου και ασφαλώς να εκμεταλλευτεί την ψεσινή ήττα της Ομόνοιας και να βρεθεί στο -1 από την κορυφή. Επομένως, αντιμετωπίζοντας τον ουραγό του πρώτου γκρουπ, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς, είναι ανεπιθύμητο.

Ο Βόσνιος προπονητής ξέρει καλά πως η σημερινή αναμέτρηση δεν θα έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες που έδωσε η ομάδα του με τον Ολυμπιακό. Γι΄αυτό και πήρε τα μέτρα του, προσδοκώντας ότι οι παίκτες του θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σε άλλο ένα ματς. Οι Μεντόγιεβιτς, Μπουνόζα, Αβτιγιάι είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ΑΕΛ. Οι δύο πρώτοι ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Όσον αφορά στον τρίτο της, ο προπονητής της ομάδας ίσως να τον είχε στην αποστολή, όχι όμως στο αρχικό σχήμα.

Φυσικά, για τον μέλλον του Μπουνόζα στην ΑΕΛ φαίνεται πως υπάρχει θέμα, αφού ο Κροάτης τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει. Αγωνίσθηκε μόλις σε 9 παιχνίδια, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στις 21 Φεβρουαρίου στον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Ο τραυματισμός του στη μέση, αλλά και νέο το πρόβλημα που έβγαλε στη χθεσινή προπόνηση στο ίδιο σημείο, ίσως να βάλει ένα πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με την ΑΕΛ.

Ο Κέρκεζ είδε τους Τεϊσέιρα και Άντονι Γεώργιου να προπονούνται κανονικά. Όσον αφορά στη συμμετοχή τους στην ενδεκάδα, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας. Θέλει, πάντως, να είναι απόλυτα έτοιμοι στα παιχνίδια που έπονται και θα είναι, προφανώς, καθοριστικά.

Ο Κέρκεζ δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά στο αρχικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις. Υπάρχει ο βασικός κορμός και σε αυτόν, προσθέτει παίκτες, αναλόγως αντιπάλου και τακτικής. Οι Βοζίνια, Μηνάς Αντωνίου, Μπρούνο Σάντος, Αντρέ Τεϊσέιρα (ή Πσισιέ), Αλεξάντερ Πάντιτς, Σίτο Ριέρα, Ντανίλο, Αντρέας Αβραάμ (ή Άντονι Γεωργίου), Ζντραβκόφσκι, Ράιαν Μαέ και Μάνουελ Τόρες είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού, οδηγώντας την ΑΕΛ σε νίκη, την οποία έχει μεγάλη ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ