aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οργισμένος με Ντόσα ο Σοφοκλέους, «πατά» σε σχετικό όρο ο Ζούνιορ

ΑΕΛ: Οργισμένος με Ντόσα ο Σοφοκλέους, «πατά» σε σχετικό όρο ο Ζούνιορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελειώνουν άδοξα οι σχέσεις της ΑΕΛ με τον Ντόσα Ζούνιορ. Η επιστολή που έστειλε ο κυπριοποιημένος ποδοσφαιριστής, δύο ώρες πριν από την προχθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (0-0), με την οποία ζητούσε μονομερή διακοπή της συνεργασίας του, προκάλεσε την οργή του προέδρου των γαλαζοκίτρινων, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Το συμβόλαιο του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, που είναι παροπλισμένος λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει, λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Ωστόσο, ζητά να αποχωρήσει από τώρα, εισπράττοντας τα δεδουλευμένα του. Ο Ζούνιορ «πατά» σε σχετικό όρο του συμβολαίου του και όπως υποστηρίζει η πλευρά του, του δίνει το σχετικό δικαίωμα από τη στιγμή που η ΑΕΛ του χρωστά κάποια λεφτά, τα οποία δεν έχουν καταβληθεί και έχει εκπνεύσει η ημερομηνία καταβολής τους.

Διαβάστε επίσης: «Επίθεση» Σοφοκλέους σε Αναστασίου στα αποδυτήρια

Από την άλλη, ο σύλλογος της Λεμεσού υποστηρίζει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι οικονομικά με βάση τα κριτήρια της UEFA. Πρόκειται για εξέλιξη που δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς όλα δείχνουν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν. Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του προβλήματος τραυματισμού του, ενώ όλα δείχνουν πως θα οδηγηθεί και στο χειρουργείο.

Από εκεί και πέρα οι γαλαζοκίτρινοι φωνάζουν, υποστηρίζοντας ότι δικαιούνταν δύο πέναλτι στο ματς με τον Ολυμπιακό, που δεν καταλογίστηκαν από τον Γιάννη Αναστασίου. Η μία φάση ήταν στον Εμαέ και η άλλη στον Αβραάμ, από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, τον Σωτηρίου. Θυμίζουμε, πως παράπονα από τη διαιτησία είχε η ΑΕΛ και στο παιχνίδι που έχασε με 1-0 από την Ομόνοια (με το γκολ να σημειώνεται από θέση οφσάιντ και να μην υποδεικνύεται) την προηγούμενη αγωνιστική. Οι διαμαρτυρίες ήταν χλιαρές σε εκείνο τον αγώνα, όμως τώρα τα παράπονα είναι έντονα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Τι υποστηρίζει ο Ζούνιορ, αναλαμβάνει δράση ο Σοφοκλέους

Όπως και να έχει η ΑΕΛ άφησε πίσω δύο πολύτιμους, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα, παρά τις λίγες, αλλά σημαντικές ευκαιρίες που είχε. Έφτασε στους 15 βαθμούς και παραμένει κοντά στους πρωτοπόρους, όμως την περιμένει  δύσκολη σειρά παιχνιδιών, μακριά από τη Λεμεσό. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό, μετά θα βρει απέναντι της την Ανόρθωση και την Ένωση και πριν τα Χριστούγεννα θα αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ