aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι τρεις που κόπηκαν από τον Κέρκεζ κι ο Φιντέλις

ΑΕΛ: Οι τρεις που κόπηκαν από τον Κέρκεζ κι ο Φιντέλις

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου για όλο το ρεπορτάζ των κυπελλούχων. Μάλιστα τόνισε πως τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής της προετοιμασίας και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ των γαλαζοκίτρινων.

Για την προετοιμασία: «Υπήρξε μια μικρή ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο, αλλά έφθασε τελικά καλά η αποστολή. Θα δοθούν 4 φιλικά και θα ανακοινωθούν σήμερα. Θα δούμε πως θα ετοιμαστεί η ομάδα για τα πρώτα ευρωπαϊκά».

Για τους αγώνες με τον Άρη: «Είναι πολύ δύσκολο παιγνίδι, απέναντι σε μια δυνατή έδρα για τον αντίπαλο. Θα δει ακόμη ένα φιλικό του Άρη με Αϊντχόβεν η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Στόχος είναι η πρόκριση και θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε».

Για τα εισιτήρια για το παιγνίδι στο «Κλ. Βικελλίδης»: «Ελπίζουμε ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου»

Για τους παίκτες που είναι εκτός αποστολής (Μυτίδης, Αντόνια και Μπενίτεθ): «Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Με τον Φιντέλις, ο οποίος παραμένει στη Νιγηρία, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα έγγραφα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ