aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι τρεις εκκρεμότητες και οι επόμενες κινήσεις

ΑΕΛ: Οι τρεις εκκρεμότητες και οι επόμενες κινήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο στην ΑΕΛ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δόθηκε έμφαση στο υφιστάμενο ρόστερ, με στόχο τη διατήρηση των πλείστων ποδοσφαιριστών ώστε να γίνουν λίγες προσθήκες. Για την ώρα, οι εκκρεμότητες έχουν να κάνουν με τους Γκαστανιάγα, Τόρες και Γερολέμου.

Τρεις ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση του συλλόγου για μείωση απολαβών που θα επιφέρει αυτομάτως και επέκταση συμβολαίου. Στην ΑΕΛ κρίνουν πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα κλείσουν θετικά και οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ. Είναι και ο Σίλβα που επιστρέφει από δανεισμό και εκτός απροόπτου θα φορέσει ξανά τα γαλαζοκίτρινα. Ως γνωστόν, συνεχίζουν και οι Πρόσεκ και Αντρέ Τεϊσέιρα. Μάλιστα για τον Πολωνό τερματοφύλακα υπήρξε χθες επισημοποίηση της επέκτασης συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023.

Αντιθέτως, θα αποχωρήσουν οι Νιλς Τεϊσέιρα και Γκοντάλ. Γι’ αυτό και στην ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση δεξιού μπακ και αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Επιπλέον, στον σύλλογο της Λεμεσού κινούνται και για επιτελικό μέσο και πιθανότατα ακραίο επιθετικό που θα μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή ή ως δεύτερος επιθετικός. Συνεχίζεται η προσπάθεια αναζήτησης παικτών που θα αφήνουν ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ