aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι κομάντος του Κέρκεζ έτοιμοι να... γυρίσουν 80 χρόνια πίσω

ΑΕΛ: Οι κομάντος του Κέρκεζ έτοιμοι να… γυρίσουν 80 χρόνια πίσω

Πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola πήρε η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι πήγαν με διαβασμένοι, αποφασισμένοι και με αυτοπεποίθηση στην «Αρένα» και πήραν με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο αυτό που άξιζαν. Το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν καλύτερη της ΑΕΚ και μάλιστα το ισόπαλο 1-1 την αδικεί.

Πίεση σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές και γρήγορες επιθέσεις όταν έκλεβε μπάλες κατάφερε να επιβληθεί της ΑΕΚ με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κερδίζει στην σκακιέρα των πάγκων τον Ηλία Χαραλάμπους.

Ο Εμαέ γι’ άλλο ένα αγώνα απέδειξε ότι αποτελεί… λίρα εκατό για την ομάδα της Λεμεσού, αφού κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ. Είχε άτυχη στιγμή στη συνέχεια σκοράροντας άθελά του στην εστία του Βοζίνια, εντούτοις αυτό δεν αναιρεί την πολύτιμη προσφορά του στην πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: «Βρυχήθηκε» η κυπελλούχος ΑΕΛ μέσα στη Λάρνακα (vid & pics)

Η ΑΕΛ «κλείδωσε» θέση στην τετράδα και έβαλε πλώρη για κατάκτηση δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου κάτι που πέτυχε μόνο μία φορά στην ιστορία της, πριν από 80 ολόκληρα χρόνια. Το 1939 και το 1940 οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έκαναν το back2back και ο Ανδρέας Αβραάμ έστειλε το σύνθημα. «Να ξαναγράψουμε ιστορία…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ