aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Oι κάννες έγιναν 15!

ΑΕΛ: Oι κάννες έγιναν 15!

Για 45 λεπτά η ΑΕΛ «φλέρταρε» με τη δεύτερη εντός έδρας απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, όμως η εικόνα της μεταλλάχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Πάφος FC και έφθασε δίκαια στη 12η εφετινή επιτυχία της στο Τσίρειο που την έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η επιλογή του Ντούσαν Κέρκεζ να αρχίσει τον αγώνα με τον Ντόνις Αβντίγιαϊ αποδείχθηκε λανθασμένη. Οι γαλαζοκίτρινοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να κυριαρχήσουν και κινδύνευσαν σε 3-4 περιπτώσεις να μείνουν πίσω στο σκορ.

Η είσοδος του Μεντόγεβιτς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διαφοροποίησε το σκηνικό. Η γαλαζοκίτρινη μηχανή μπήκε ξανά σε λειτουργία, έφθασε νωρίς (47’) στο γκολ με τον Ζντραφκόσκι και όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πάνιτς στο 65’ όλα πήραν τον δρόμο τους. Η λεμεσιανή ομάδα κέρδισε ένα παιχνίδι αν και έδειχνε ότι δεν ήταν σε καλή μέρα, ενώ έβγαλε άλλο ένα άσο από το μανίκι σε ότι αφορά τη συνεισφορά στο σκοράρισμα. Ο Νταβόρ Ζντραφκόσκι έγινε ο 15ος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα 41 γκολ της ΑΕΛ στο φετινό μαραθώνιο τα πέτυχαν οι: Μαέ 8, Μπάμπιτς 7, Ριέρα 6, Τόρες 4, Ντανίλο 3, Αβραάμ 2, Αντωνίου 2, Παπαφώτης 2, Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Έουλερ, Μάιντεβατς, Τεϊσέιρα, Ζντραφκόσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ