aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι επιστροφές λύνουν τα χέρια του Κέρκεζ

ΑΕΛ: Οι επιστροφές λύνουν τα χέρια του Κέρκεζ

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα έχει αυξημένες επιλογές ο Ντούσαν Κέρκεζ για να παρατάξει ένα καλύτερο σύνολο στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αυτοί που επιστρέφουν, οι Αντάμοβιτς, Ζντραφκόσκι και Λ. Σίλβα, πιο πολύ μπορούν να βοηθήσουν στη μεσαία γραμμή. Ο Γκαστανιάγια που πήγε καλά με την ΑΕΚ, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει ο Αντάμοβιτς, ο οποίος μπορεί να πάρει πάνω του περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Στις άλλες θέσεις θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι ίδιοι που άρχιαν το περασμένο Σάββατο με την ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλοί, δεν κινδύνεψαν σοβαρά και ήλεγξαν σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Περίπου με τον ίδιο τρόπο θα σχεδιάσει το πλάνο του ο Ντούσαν Κέρκεζ και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Θα χρειαστεί να είναι ακόμη πιο συμπαγής η ομάδα της Λεμεσού, με βοήθειες από τους ακραίους αμυντικούς και επιθετικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ