aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι επιστροφές δίνουν νέα δυναμική

ΑΕΛ: Οι επιστροφές δίνουν νέα δυναμική

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα έχει πάλι σημαντικές απουσίες η ΑΕΛ, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, όμως δύο – τρεις ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν είναι σημαντικοί και μπορούν να βοηθήσουν τον Ντούσαν Κέρκεζ να παρατάξει ένα δυνατό σύνολο, απέναντι στον Ολυμπιακό. Εκτός πλάνων θα είναι οι Γκαζαριάν, Ζούνιορ, Αντάμοβιτς, Μεντόγιεβιτς και Κάρλος, όμως οι τρεις που επιστρέφουν ο Γκαθτανιάγα, ο Αβραάμ και ο Τόρες, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους είναι σε θέση να δώσουν νέα δυναμική στην ομάδα τους. Η ΑΕΛ θα έχει μια δύσκολη αποστολή αύριο, που γίνεται δυσκολότερη, λόγω και των σοβαρών ελλείψεων που έχει πάλι. Όμως αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά θα δώσει τη μάχη στο αυριανό παιχνίδι.

Είναι θετικό, πως στην ΑΕΛ κυριαρχεί η διάθεση και η πίστη, ενώ παρουσιάζονται βελτιωμένοι αρκετοί ποδοσφαιριστές της. Αν τελικά ο Γκαθτανιάγα επιστρέψει μάλλον θα τον δούμε να αναλαμβάνει το γνωστό του ρόλο στη μεσαία γραμμή. Μπορεί όμως να τον δούμε να αγωνίζεται στην άμυνα, μαζί με τον Α. Τεϊσέιρα και τον Ράσο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μείνει εκτός ο Χ. Κυριάκου, που πήγε σχετικά καλά με τη Ομόνοια. Ο Γερολέμου, ο Αγκάνοβιτς και ο Ζντραφκόσκι, είναι οι επικρατέστεροι για τη μεσαία γραμμή, ενώ τις θέσεις στις πτέρυγες διεκδικούν οι Αντωνίου, Παντελή, Γουήλερ, Αβραάμ και Τόρες, που έχουν ένα προβάδισμα έναντι των Ν. Τεϊσέιρα και Μαρκοσκι.

Στην επίθεση, ο Χουράδο με τον Εμαέ είναι οι δύο που έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία για την επίθεση. Πέραν από τον Βοζίνια που θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ντούσαν Κέρκεζ για τις άλλες δέκα θέσεις θα επιλέξει ανάμεσα σε δεκαέξι ποδοσφαιριστές. Για την ΑΕΛ, το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί σοβαρή, να μην κάνει λάθη και να καταφέρει να σκοράρει. Δεν έχει το εύκολο γκολ, κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειές της σε όλους τους αγώνες, όμως ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει για να παραμείνει στις ψηλές θέσεις. Ακολουθούν μετά τρία παιχνίδια μακριά από το Τσίρειο (Εθνικό, Ανόρθωση και Ένωση) και θα ήθελε να μπει στη σειρά των αγώνων αυτών με θετική αύρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ