aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι διεργασίες και ο προγραμματισμός

ΑΕΛ: Οι διεργασίες και ο προγραμματισμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι διεργασίες συνεχίζονται στην ΑΕΛ για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια δημιουργίας κοινής αποδοχής Διοικητικού Συμβουλίου στο σωματείο. Το θετικό είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από νέα άτομα, ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν ευθύνες, κάτι που ευνοεί και ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος εννοείται ότι παρακολουθεί τις ενέργειες που γίνονται. Υπάρχουν και άτομα που έχουν προσεγγιστεί, αλλά διστάζουν να αναλάβουν. Το ζητούμενο στη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου είναι η ΑΕΛ να βγει ενωμένη. Η εκτίμηση που επικρατεί είναι πως με ένα ιδιαίτερα δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο στο σωματείο, ο κ. Σοφοκλέους έχει πρόθεση να συνεχίσει και να ακολουθήσει τις φιλοδοξίες όλων για τη δημιουργία νέων δεδομένων, με όραμα ένα καλύτερο μέλλον.

Το θετικό στην ΑΕΛ είναι πως έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη Γενική Συνέλευση αναμένεται να γίνουν συζητήσουν και με αυτούς που εκδήλωσαν πρόθεση να αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα, έτσι ώστε να σχηματιστεί ισχυρό συμβούλιο κι όλα να μπουν σε μια νέα τάξη. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 25 Μαΐου, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, ο προγραμματισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα σεζόν είναι ζήτημα το οποίο ο κ. Σοφοκλέους δεν αφήνει στο περιθώριο και πολύ σύντομα θα προχωρήσει σε επαφές με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Ο βασικός κορμός θα παραμείνει, αλλά στον σχεδιασμό της ομάδας κάποιοι από το υφιστάμενο ρόστερ δεν υπολογίζονται, όπως οι Μιτρέα, Μέσκα και πιθανόν ένα-δύο άλλοι. Υπάρχουν αμφιβολίες για τους Τεξέιρα και Γκαμπιονέτα που έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν. Μετά από εφτά χρόνια με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, θα αποχωρήσει και ο Αϊρόσα.

Στην ΑΕΛ ποντάρουν και σε ποδοσφαιριστές που, στη σεζόν που πέρασε, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν όσο ανέμεναν. Τρανά παραδείγματα οι Ζούνιορ και Μπενίτεθ. Ο πρώτος υπέφερε με το πρόβλημα του τραυματισμού του και ο δεύτερος ήλθε στην Κύπρο προερχόμενος από αποχή. Και από τους δύο περιμένουν περισσότερα γιατί η αξία τους είναι δεδομένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ