aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι 7 μετεγγραφές και το ισχυρό της «όπλο»

ΑΕΛ: Οι 7 μετεγγραφές και το ισχυρό της «όπλο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο σχεδιασμός στην ΑΕΛ έτρεξε χρονικά σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το ρόστερ είναι σχεδόν συμπληρωμένο, και εκτός απροόπτου κλείνει μετά και την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπάκ Μπρούνο Σάντος. Λέμε εκτός απροόπτου γιατί σε μια μετεγγραφική περίοδο μέχρι και την τελευταία στιγμή όλα είναι πιθανά. Ίσως ο Κέρκεζ στην πορεία να διακρίνει κάποια αδυναμία ή έλλειψη και να θελήσει, με τη στήριξη της διοίκησης, να προβεί σε επιπλέον κίνηση.

Η ΑΕΛ ήδη ενέταξε στο ρόστερ της επτά νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, τους Έουλερ, Παπαφώτη, Ντανίλο, Μπουνόζα, Ριέρα, Μπάμπιτς και Σάντος. Η τεχνική ηγεσία προσδοκεί στη μέγιστη δυνατή βοήθεια από τα νέα αποκτήματα, να δέσουν άμεσα με τους υπόλοιπους και η ΑΕΛ να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός, είναι στα υπέρ της ΑΕΛ. Υπάρχουν απαιτήσεις και στην ομάδα της Λεμεσού θέλουν να δώσουν συνέχεια στην πορεία των τελευταίων χρόνων, να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους. Το τριετές πλάνο της διοίκησης τέθηκε σε εφαρμογή και η πρώτη σεζόν κρίνεται σημαντική για πλήρη υλοποίησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ