aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι 2+2 κλειστές μετεγγραφές, ο αντί-Μαέ και οι επόμενοι

ΑΕΛ: Οι 2+2 κλειστές μετεγγραφές, ο αντί-Μαέ και οι επόμενοι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για την επίθεση, πέρα από την κίνηση που θα γίνει για να καλυφθεί το κενό του Μαέ (μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και απασχολούν είναι ο Μπεριγκό), υπάρχει η επιλογή του Μάτκο Μπάμπιτς, ενώ θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Εθνικό ο Αντρίγια Μάιντεβατς.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που ανακοίνωσαν χθες τη μετεγγραφή του Ριστέφσκι, σήμερα του Σωτηρίου και θα ακολουθήσουν σύντομα των Ρέινολντς και Μάζουρεκ, βρίσκονται σε αναζήτηση και αριστερού μπακ.

Εξετάζονται περιπτώσεις, όμως ακόμη να υπάρξει κατάληξη. Επίσης, εάν δεν γεφυρωθεί η διαφορά με τον Ριέρα και αποτελέσει παρελθόν θα γίνει άλλη μια κίνηση για τη μεσαία γραμμή. Μέχρι τις 10 Ιουνίου, που θα αρχίσει η προετοιμασία, στην ΑΕΛ θέλουν να ολοκληρώσουν τις πλείστες μετεγγραφές και στην πορεία, αναλόγως των αναγκών-κενών που θα διαπιστωθούν, να γίνουν επιπλέον κινήσεις που θα διαμορφώσουν ολοκληρωτικά το ρόστερ της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ