aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο θετικός Τεϊσέιρα και το «αγκάθι»

ΑΕΛ: Ο θετικός Τεϊσέιρα και το «αγκάθι»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τον Πάτρικ Πρόσεκ, άλλος ένας ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ της ΑΕΛ, αποδέχθηκε την πρόταση για μείωση των απολαβών του και παράλληλα επέκταση του συμβολαίου του. Πρόκειται για τους Αντρέ Τεϊσέιρα και ουσιαστικά απομένει η επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, που είναι θέμα χρόνου.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο πλάνο της ΑΕΛ, παρουσιάστηκε θετικός στην πρόταση του συλλόγου και θα βρίσκεται στο ρόστερ τουλάχιστον την επόμενη διετία. Η προσπάθεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για διατήρηση του βασικού κορμού αποδίδει καρπούς, λόγω του νέου τριετούς πλάνου που έχει πείσει τους ποδοσφαιριστές αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι καλό δημιουργείται.

«Αγκάθι» για την ώρα παραμένει ο Γιον Γκαθτανιάγα, που ακόμη δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του συλλόγου. Στην ΑΕΛ αναζητούν λύση καθόδου του Έουλερ, ο οποίος είναι στη Βραζιλία. Θα πρέπει να ταξιδέψει μέσω χώρας που φθάνουν πτήσεις στην Κύπρο. Γίνεται πλάνο ώστε ο Βραζιλιάνος μπακ να φθάσει εγκαίρως και να ενταχθεί το συντομότερο στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ