aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Τεξέιρα τα ανέτρεψε όλα

ΑΕΛ: Ο Τεξέιρα τα ανέτρεψε όλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αλλαγή σκηνικού σημειώθηκε στην ΑΕΛ με τον Μάριο Ηλία να επιβιβάζεται αργά χθες το απόγευμα σε αεροπλάνο και να παίρνει τον δρόμο για το Ρίο Πράβετς. Απόφαση που πάρθηκε καθώς όλα φωτογραφίζουν διαζύγιο με τον Νταβίντ Τεξέιρα. Για τον Ουρουγουανό φορ αναμένεται πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και έτσι κρίθηκε αναγκαία η επιστροφή του Κύπριου επιθετικού στην ομάδα της Λεμεσού. Παράλληλα, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόκτηση ενός ανασταλτικού χαφ, που τόσο πολύ θέλει ο Ντούσαν Κέρκεζ. Αυτό που απομένει τώρα είναι να πει το «ναι» ο μέσος που εντόπισε ο Βόσνιος προπονητής και να κλείσει μια κι έξω ο (αρχικός) μετεγγραφικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί είναι οι διαβουλεύσεις του προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους με τον Μάριο Νικολάου, για να αναλάβει συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα. Επίσης, καμιά εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στο θέμα του Αϊρόσα, ο οποίος προπονείται μόνος του στο αθλητικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα, με τον Ηλία ταξίδεψε χθες για τη Βουλγαρία και ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος πραγματοποίησε τη βασική του εκπαίδευση στην Εθνική Φρουρά. Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι θα παραμείνουν στη βαλκανική χώρα ώς τις 5 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα δώσουν και πέντε φιλικά.

Ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να βρει την ιδανική 15άδα στην οποία θα στηριχθεί στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ ενισχύθηκε σε θέσεις «κλειδιά» και αν επιλύσει και το θέμα του σκοραρίσματος θα έχει αρκετές πιθανότητες να έχει καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα που θα φτάνει ώς τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ