aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Σοφοκλέους άναψε «πράσινο»

ΑΕΛ: Ο Σοφοκλέους άναψε «πράσινο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πράσινο φως στην Ομάδα Προγραμματισμού για να προχωρήσει σε προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, άναψε ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ συναντήθηκε με τους Ντούσαν Κέρκεζ, Χρίστο Παντελή, Χρίστο Χαραλάμπους, στην παρουσία και του διευθυντή ποδοσφαίρου Θεόδωρου Αντωνίου, και αποφασίστηκε όπως ενισχυθεί η ομάδα με συγκεκριμένο αριθμό ποιοτικών παικτών. Στόχος είναι η ΑΕΛ να ανεβάσει το επίπεδό της ώστε να είναι πιο απαιτητική στην επόμενη σεζόν, έχοντας ως στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Χάραξαν κοινή γραμμή, με τον πρόεδρο να δείχνει αποφασισμένος η ΑΕΛ να είναι πιο ισχυρή την επόμενη περίοδο.

Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, υποψήφιων να φορέσουν τα γαλαζοκίτρινα, οι Κέρκεζ, Παντελή και Χαραλάμπους, έχουν ήδη εντοπίσει στόχους. Απασχολούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και στην Κύπρο. Παράλληλα, έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το υφιστάμενο ρόστερ.

Πσισιέ και Αβντιγιάι, που διατηρούν συμβόλαιο με την ΑΕΛ, ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για την επόμενη περίοδο. Ήδη γίνονται επαφές για να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει τερματισμός της συνεργασίας των δύο πλευρών, που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και δεν πρόσφεραν. Ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλοι. Την ίδια ώρα, οι Μπουνόζα και Αντάμοβιτς, των οποίων το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου, ενημερώθηκαν ότι δεν θα υπάρχει πρόθεση ανανέωσής τους. Ακόμη, η ΑΕΛ εισηγήθηκε στον Πρόσεκ, που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, να παραχωρηθεί ως δανεικός. Συναίνεσε ο ποδοσφαιριστής, ώστε να πάρει σε ομάδα που θα είναι βασικός και να επιστρέψει την επόμενη περίοδο. Ήδη κάποιες ομάδες από την Κύπρο εκδήλωσαν ενδιαφέρον για απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ