aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Παπαφώτης περιμένει ξανά την ευκαιρία του

ΑΕΛ: Ο Παπαφώτης περιμένει ξανά την ευκαιρία του

Η τελευταία συμμετοχή του Βασίλη Παπαφώτη με τη φανέλα της ΑΕΛ ήταν στις 15 Ιανουαρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι. Ο τραυματισμός στον προσαγωγό δεν επέτρεψε στον 25χρονο μεσοεπιθετικό να αγωνιστεί ξανά, με το ιατρικό και τεχνικό τιμ της ΑΕΛ να επιθυμεί την πλήρη αποθεραπεία του.

Διαβάστε επίσης: Στο «κάδρο» ιταλικής ομάδας ο Μαέ

Σε καμιά περίπτωση δεν θα ρίσκαραν τη συμμετοχή του. Ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Κέρκεζ έδειξε εμπιστοσύνη και μέχρι τον τραυματισμό του ήταν στις βασικές επιλογές. Εκ τότε πέρασαν δυόμισι μήνες, με τον Παπαφώτη στα τελευταία δύο ματς να παίρνει θέση στην αποστολή αλλά να μένει στον πάγκο. Περιμένει υπομονετικά το πρόσταγμα του προπονητή του, το οποίο πλησιάζει. Πιθανότατα να είναι στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ο Μεντόγεβιτς λόγω καρτών. Όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Παπαφώτης κρίνεται απαραίτητος στην προσπάθεια της ΑΕΛ για τους δύο τίτλους. Ο Κέρκεζ θα θελήσει η ομάδα του να έχει φρεσκάδα και όλοι θα πάρουν χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ