aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο όρος για παραχώρηση του Γερολέμου

ΑΕΛ: Ο όρος για παραχώρηση του Γερολέμου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι συζητήσεις της ΑΕΛ με την Τσάρσκο Σέλο για παραχώρηση του Γιάννη Γερολέμου με τη μορφή δανεισμού συνεχίζονται. Ο όρος που έθεσε η ομάδα της Λεμεσού στους Βούλγαρους, για να ανάψει το πράσινο φως για παραχώρηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, είναι όπως καλύψουν όλο το συμβόλαιό του.

Ο σύλλογος της Βουλγαρίας ναι μεν θέλει τον ποδοσφαιριστή αλλά ζήτησε όπως καλύπτει μέρος του συμβολαίου η ΑΕΛ. Κάτι τέτοιο δεν προτίθεται να κάνουν οι γαλαζοκίτρινοι και αν δεν αλλάξουν στάση οι Βούλγαροι, η «πράξη» δεν θα γίνει. Ίσως και εντός της ημέρας να ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο θέμα. Παράλληλα, από πλευράς ΑΕΛ υπάρχει πρόθεση για παραχώρηση ακόμη 2-3 νεαρών παικτών με υποσχετική, με στόχο να πάρουν χρόνο συμμετοχής στη νέα τους ομάδα και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, συνεχίζεται με τον Κέρκεζ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ