aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο οδηγός του Κέρκεζ ενόψει της νέας σεζόν

ΑΕΛ: Ο οδηγός του Κέρκεζ ενόψει της νέας σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ήταν και την περασμένη σεζόν δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΛ, τις ίδιες δυσκολίες θα έχει και φέτος να αντιμετωπίσει. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει προετοιμάσει την ομάδα του με στόχο να έχει καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, παρόμοια με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και γιατί όχι και καλύτερη. Μένει άλλο ένα φιλικό, αυτό με την Ομόνοια την ερχόμενη Παρασκευή και από εκεί και πέρα θα περιμένουν όλοι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη στοίχισε στην ομάδα της Λεμεσού, όμως έχουν συνέλθει και περιμένουν πλέον την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι κυπελλούχοι, πέραν του αγωνιστικού έχουν μπροστά τους και το διοικητικό θέμα, όμως μέχρι στιγμής ο Ντούσαν Κέρκεζ, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι τέτοια που μπορούν στο νέο πρωτάθλημα να κυνηγήσουν τη διάκριση και την έξοδο στην Ευρώπη. Θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστών, όμως η ομάδα ήταν ήδη έτοιμη από την περασμένη σεζόν.

Ο Γκέβοργκ Γκαζαριάν και ο Κάρλος, που αποκτήθηκαν το τρέχον καλοκαίρι, φανέρωσαν πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν, ενώ επανήλθε και ο Τόρες. Ο Ζούνιορ από το τέλος της περασμένης περιόδου, έδειξε πως βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του, ενώ πιο έτοιμοι από πέρσι θα είναι οι Γκοντάλ, Ζντρασκόφσκι, Α. Τεϊσέιρα και Γκαθτανιάγα.

Η ΑΕΛ είχε μια πετυχημένη πορεία πέρσι, με τελική κατάληξη την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του κυπέλλου. Οι εμφανίσεις της έφεραν μια νότα ικανοποίησης, όμως δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί στα ίσα όλες τις μεγάλες ομάδες. Στα ντέρμπι είχε αδυναμίες, όμως την βόλεψαν οι βαθμοί που κέρδιζε με τις άλλες ομάδες. Στο νέο πρωτάθλημα, θα έχει στόχο να κοιτάξει στα μάτια και τους αντίπαλους που θα έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ανόρθωση). Η ΑΕΛ θα έχει γενικώς μια δύσκολη σεζόν μπροστά της, όμως επικρατεί αισιοδοξία, πως θα παρουσιαστεί με απαιτήσεις και φιλοδοξίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ