aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο νόμος του Τσιρείου

ΑΕΛ: Ο νόμος του Τσιρείου

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο Τσίρειο κερδίζει μόνο η ΑΕΛ! Δίνοντας συνέχεια στο εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο στα εντός έδρας ματς, η ομάδα της Λεμεσού νίκησε και τον ΑΠΟΕΛ (2-0), με γκολ των Τεϊσέιρα (5’) και Μαέ (56’ πέν.) σε εξ αναβολής αγώνα για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πλέον, η ΑΕΛ έφθασε τους 45 βαθμούς, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι στο -2 από την κορυφή.

Οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν την 11η νίκη τους στο Τσίρειο σε 12 αγώνες (έχουν και μιαν ισοπαλία), με το ένα από αυτά τα ματς να είναι ως τυπικά φιλοξενούμενοι του συμπολίτη τους Απόλλωνα. Μόνο η Ομόνοια κατάφερε να φύγει από την έδρα της ΑΕΛ με βαθμολογικό όφελος (1-1). Η ομάδα του Κέρκεζ και με τη χθεσινή επιτυχία της, μάλιστα έχοντας σημαντικές απουσίες, επιβεβαίωσε εκ νέου πως είναι ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο πρωταθλήματος.

Το ματς δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, πιο δημιουργική και κυρίως αποτελεσματική. Προηγήθηκε στην πρώτη τελική προσπάθειά της (Τεϊσέιρα 5’), ενώ στην αμέσως επόμενη άγγιξε και το δεύτερο γκολ αφού είχε κεφαλιά του Μαέ στο αριστερό δοκάρι (11’). Όλα τα λεφτά για την ομάδα της Λεμεσού ήταν ο Τόρες από δεξιά, που πλαγιοκόπησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ