aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Νιλς Τεϊσέιρα στα… χνάρια του Μανουέλ Τόρες

ΑΕΛ: Ο Νιλς Τεϊσέιρα στα… χνάρια του Μανουέλ Τόρες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην πόρτα εξόδου μετά τον Μάνουελ Τόρες, βρίσκεται και ο Νιλς Τεϊσέιρα. Ο δεύτερος δεν βοήθησε καθόλου και από τη στιγμή που στην ίδια θέση η ΑΕΛ διαθέτει τους Μηνά Αντωνίου και Χάρη Κυριάκου, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν είναι αρνητικός να μείνει ελεύθερος ο Γερμανός αμυντικός.

Ενδιαφέρον υπάρχει από πλευράς Νέας Σαλαμίνας για τον Ιβάν Κάρλος και η ΑΕΛ δεν φέρεται να φέρνει ενστάσεις στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου, καθώς ετοιμάζει άλλη κίνηση επιθετικού.

Από εκεί και πέρα, η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ άρεσε, ενώ ικανοποίησε η ΑΕΛ και από πλευράς ποιότητας. Ο ομάδα του Βόσνιου προπονητή παρουσιάστηκε με αγωνιστική πειθαρχία, πήρε την ουσία και με τους τρεις βαθμούς διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσει με σοβαρότητα και σταθερότητα στην απόδοσή της.

Ο κόσμος της κάνει Χριστούγεννα με χαμόγελα και αισιοδοξία περιμένοντας πως το 2020 θα φέρει και άλλες επιτυχίες. Οι παρόντες και οι απόντες οπαδοί της από τον αγώνα του Τσιρείου, χάρηκαν την επιτυχία της ομάδας τους, ελπίζοντας πως στο τέλος θα υπάρξουν χαρές και πανηγύρια.

Παρά τα προβλήματα που είχε και πέρσι η ΑΕΛ, κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ίδιο προσδοκούν και με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, πως το τέλος θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Είναι θετικό πως στο πρόσωπο του Ντούσαν Κέρκεζ, η ΑΕΛ έχει τον μάγκα-οδηγό της, ο οποίος την ώρα που η ομάδα πάει να πάρει τα κάτω της, βρίσκει τον τρόπο να την ανεβάσει.

Αυτό έγινε και με τον ΑΠΟΕΛ, αφού προηγήθηκε το μέτριο δεύτερο ημίχρονο με την Ένωση και η επίσης μέτρια και αδύναμη εμφάνιση με την Ανόρθωση. Οι ποδοσφαιριστές ανέκαμψαν και μένει να δούμε να  συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο και στη συνέχεια. Με δύο κινήσεις η ομάδα μπορεί να πάει μέχρι το τέλος για την επίτευξη των στόχων της. Παράλληλα, θα έχει σαν επιπλέον επιλογές και τους Αντάμοβιτς – Γκοντάλ, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ αναμένουν τα ευχάριστα για τον Γκαζαριάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ