aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο μοναχικός δρόμος του Κέρκεζ

ΑΕΛ: Ο μοναχικός δρόμος του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες της ΑΕΛ, ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να βρει τις λύσεις για να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα της Λεμεσού παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη στα εναπομείναντα εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος των πλέι οφ, μα και στους ημιτελικούς κυπέλλου με τον Απόλλωνα. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος, που θα γίνει λόγω της προκριματικής φάσης του EURO 2020, του δίνει την ευκαιρία ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων να δει με περισσότερη ηρεμία την κατάσταση. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σάββατο στο Τσίρειο, όπου θα υποδεχτεί τη Νέα Σαλαμίνα. Επικίνδυνη αντίπαλος, η οποία άλλωστε έδειξε τα δόντια της την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος». Ώς τότε μεσολαβούν δέκα ημέρες, διάστημα το οποίο θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει ο Βόσνιος, ώστε να διορθώσει ό,τι μπορεί και να οδηγήσει σε επανεκκίνηση την ΑΕΛ απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ο Κέρκεζ  ξέρει καλύτερα από όλους πως η ομάδα του πιο πολύ χρειάζεται να βελτιωθεί στη μεσοεπιθετική λειτουργία. Ο Χουράδο παραμένει άσφαιρος εδώ και πολλές αγωνιστικές, το ίδιο οι Μυτίδης και Μακρής, ενώ ούτε οι μέσοι δίνουν λύσεις. Γι’ αυτό και θα δουλέψει σε αυτό τον τομέα η τεχνική ηγεσία, με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Εμπόδιο όμως σε αυτή την προσπάθειά του αποτελεί η απουσία των διεθνών, Μυτίδη, Ζούνιορ, Μακρή, Γουΐλερ, Αβράαμ (Κύπρος), Γερολέμου, Μιχαηλίδη (Νέων), Μαρκόσκι (Σκόπια), Ζντραφκόφσκι (Σκόπια U21), Βοζίνια (Πράσινο Ακρωτήρι), Λαφράνς (Αϊτή).

Από εβδομάδας θα είναι όλοι πίσω και ουσιαστικά, από την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Στον αγώνα του α’ γύρου, η ΑΕΛ γνώρισε βαριά ήττα με 1-4, ενώ στο Τσίρειο νίκησε δύσκολα με 3-2. Αυτή ήταν και η τελευταία νίκη της στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ