aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο «κλειστός» Μπάμπιτς, άλλος ένας και… τέλος

ΑΕΛ: Ο «κλειστός» Μπάμπιτς, άλλος ένας και… τέλος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά και την προσθήκη του Σίτο Ριέρα, στην ΑΕΛ θα γίνουν σίγουρα άλλες δύο κινήσεις με τις οποίες εκτός απροόπτου θα συμπληρωθεί το ρόστερ. Η μία αφορά στην επίθεση, με τον Κροάτη Μπάμπιτς να είναι ήδη στην Κύπρο και απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας. Κάποια διαδικαστικά ζητήματα καθυστερούν την ανακοίνωση για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένη η μετεγγραφή.

Απ’ εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται και για την προσθήκη δεξιού μπακ. Το όνομα του Ζοέλ Περέιρα «έπαιξε», ωστόσο από την στιγμή που δεν είναι σε θέση να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια, στην ΑΕΛ βρίσκονται σε αναζήτηση άλλου ποδοσφαιριστή. Δεν απασχολεί, πλέον, ο Πορτογάλος και ήδη υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι, απομένει να ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό. Σύντομα αναμένεται ότι θα κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Με τη μετεγγραφή του δεξιού μπακ θα συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ο Γιάννης Γερολέμου, αν και υπέγραψε επέκταση συμβολαίου, ενδέχεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον σύλλογο ότι, ο εκπρόσωπός του ενδέχεται να φέρει πρόταση από ομάδα της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής δεν προέκυψε καμία πρόταση. Εάν όμως προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα που θα αποτελεί πρόκληση για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, τότε θα πει το «ναι».

Η προσθήκη του Ριέρα αλλά και του Παπαφώτη και γενικότερα των επιλογών που υπάρχουν στο ρόστερ για τη μεσαία γραμμή, έχουν αυξήσει τις πιθανότητες παραχώρησης του νεαρού μεσοεπιθετικού σε ομάδα που θα του δοθεί η ευκαιρία να κερδίσει θέση βασικού και να επιστρέψει πιο έμπειρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ