aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Κέρκεζ θα «τραβήξει το αυτί» των παικτών

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ θα «τραβήξει το αυτί» των παικτών

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ΑΕΛ έκανε δύσκολη την προσπάθειά της στο ψεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια στο Τσίρειο (3-2). Εκεί που όλα προδιέθεταν μια άνετη νίκη για τη λεμεσιανή ομάδα, «φλέρταρε» με την ισοφάριση, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν κέρδισε και σφράγισε μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους τον τελικό Κυπέλλου και εκεί θα επικεντρωθούν στη συνέχεια.

Ωστόσο, υπήρχαν πράγματα στο χθεσινό ματς που δεν άρεσαν στον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος φρόντισε να ηχήσει καμπανάκι κινδύνου ενόψει της 22ας Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. «Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά μέχρι το τέλος. Στον τελικό του κυπέλλου δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι. Ήταν ένα καμπανάκι το σημερινό», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια, που είχαν… ξεκάθαρους αποδέκτες.

Φρόντισε λοιπόν ο Βόσνιος τεχνικός να στείλει μήνυμα στους παίκτες του και θεωρείται βέβαιο ότι θα τους «τραβήξει το αυτί» στην επόμενή συνάντησή τους, όταν θα γίνει η ανάλυση του χθεσινού αγώνα. Ο 43χρονος τεχνικός ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα πως κανείς παίκτης δεν δικαιούται να εφησυχάσει όποιο κι αν είναι το σκορ και λεπτό του αγώνα, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να το πληρώσει. Και αυτό κανένας στην ΑΕΛ δεν θα το ήθελε στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα, η άλλη μια μεστή του Ρούβεν Χουράδο, ο οποίος είδε δίχτυα δύο φορές και έφθασε τα 12 στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός επιθετικός ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ, αφού τόσα είχε πετύχει σε μία σεζόν στα πρωταθλήματα Ισπανίας και Πολωνίας. Πολύ καλή παρουσία και από τον Ανδρέα Μαρκή, ο οποίος και σκόραρε και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χουράδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ