aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: O Kέρκεζ και οι παίκτες τη δουλειά τους

ΑΕΛ: O Kέρκεζ και οι παίκτες τη δουλειά τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ομάδα καλείται να μείνει ανεπηρέαστη από την διοικητική αναταραχή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση και να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά στις διπλές αναμετρήσεις, όμως πάει τέλειωσε, σε τρεις εβδομάδες θα έχουν μπροστά τους τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε θέση και στο νέο πρωτάθλημα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, κάτω από δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, να επανέλθει η σιγουριά και η ηρεμία στα διοικητικά, για να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές πιο ασφαλείς. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον κόσμο. Χωρίς τους οπαδούς της η ΑΕΛ δεν μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Αυτό είναι συμπέρασμα που εξάγεται μέσα από γεγονότα.

Οι ποδοσφαιριστές άντεξαν το περσινό μαρτύριο, να αγωνίζονται μόνοι, όμως είναι δύσκολο να καταφέρουν ότι και πέρσι χωρίς τη βοήθεια του κόσμου. Και επειδή το πρωτάθλημα προβλέπεται πως θα έχει αυξημένο ανταγωνισμό, υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να γίνει πιο δύσκολη η προσπάθεια της ΑΕΛ χωρίς τους οπαδούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ