aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Κέρκεζ έγινε Μπεργκ, η πρώτη ενδεκάδα του Χρύση

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ έγινε Μπεργκ, η πρώτη ενδεκάδα του Χρύση

Άνω κάτω την ενδεκάδα της ΑΕΛ στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα έκανε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής πραγματοποίησε εφτά αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια διατηρώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τους Βοζίνια, Μεντόγεβιτς, Έουλερ και Τόρες.

Λίγο πολύ ο προπονητής της ΑΕΛ ακολούθησε τον δρόμο του προπονητή της Ομόνοιας, ο οποίος στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε εννέα αλλαγές. Για την ΑΕΛ ακολουθεί το ντέρμπι με την Ανόρθωση την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, X. Κυριάκου, Κέρκεζ, Πσισιέ, Έουλερ, Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς, Ριέρα, Τόρες, Αβραάμ, Μπάμπιτς.

Στον πάγκο: Κεραυνός, Πάντιτς, Τεϊσέιρα, Ζντραφκόφσκι, Μαέ, Αντωνίου, Παπαφώτης, Κωνσταντινίδης, Ντανίλο.

Στον αντίποδα ο Χρύσης Μιχαήλ παρατάσσει τη Νέα Σαλαμίνα με έξι άλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό. Στο ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Κύπριος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στους Μπρένο, Παύλου, Σανκό, Σιαθάς, Κρέχιν και Βαρέλα.

Η ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνας: Βεσελόφσκι, Καμισοκό, Χριστοφόρου, Μπρένο, Παύλου, Μουστιβάρ, Σανκό, Σιαθάς, Κρέχιν, Βαρέλα, Ντανίλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ