aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο αξιόπιστος κορμός και οι πινελιές

ΑΕΛ: Ο αξιόπιστος κορμός και οι πινελιές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ώρα που ο Ντούσαν Κέρκεζ προσπαθεί να ενισχύσει την ΑΕΛ, δουλεύει στις προπονήσεις αναγνωρίζοντας ότι στις αναμετρήσεις με τον Άρη θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στον κορμό της λήξασας σεζόν. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το κύπελλο και έστειλαν την ομάδα της Λεμεσού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, τον Βοζίνια με τον Πρόσεκ, ενώ στα άκρα της άμυνας διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεξιά είναι ο Ν. Τεϊσέιρα και ο Χ. Κυριάκου, ενώ αριστερά είναι οι Γουίλερ και Αβραάμ. Όσο για το κέντρο της άμυνας, είναι οι Γκοντάλ, Ζούνιορ, Α. Τεϊσέιρα και Ράσο.

Από εκεί και πέρα, για τη μεσαία γραμμή υπάρχουν οι Ζντραφκόσκι, Αντάμοβιτς, Φιντέλις, Γκαστανιάγα, Γερολέμου, Λ. Σίλβα και Αγκάνοβιτς. Για τον τελευταίο υπάρχουν πληροφορίες πως δεν θα συνεχίσει, όμως προς το παρόν συμμετέχει στις προπονήσεις, όπως και ο νεαρός Μουστάκη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Χουράδο με τον Κάρλος, ενώ στις πτέρυγες είναι οι Τόρες και Μαρκόσκι. Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι θα περιμένουν ακόμη να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από το θέμα του Μακρή, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μ. Αντωνίου.

Η καλή χημεία που είχε η ΑΕΛ την περίοδο που πέρασε αποτελεί το πιο καλό συστατικό για τον προπονητή της, ο οποίος ωστόσο δεν επαναπαύεται γνωρίζοντας πως από μόνο του αυτό το στοιχείο δεν αρκεί για να δικαιώσει τις προσδοκίες για τη νέα περίοδο. Κάποιες αδυναμίες θα πρέπει να καλυφθούν και τέτοιες αναδείχθηκαν πέρσι μέσα από τους αγώνες της σεζόν που πέρασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ