aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο αντί-Φορτούνα ήρθε με τρία χρόνια καθυστέρηση (vid)

ΑΕΛ: Ο αντί-Φορτούνα ήρθε με τρία χρόνια καθυστέρηση (vid)

Εουλέρ Σίλβα με τρία χρόνια καθυστέρηση. Ο Βραζιλιάνος αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι αργά το απόγευμα της Τρίτης (9/6) είχαν ανακοινώσει πως έδωσαν τα χέρια με Βραζιλιάνο, ο οποίος θήτευσε στις μικρές Εθνικές ομάδες της «σελεσάο».

Το πρωί της Τετάρτης (10/6) ο… γρίφος λύθηκε με την ομάδα της Λεμεσού να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τριών χρόνων. Ο Εουλέρ Σιλβα δεν είναι καινούργιο όνομα στα μετεγγραφικά της ΑΕΛ, αφού το 2017 όταν πωλήθηκε ο Φορτούνα οι γαλαζοκίτρινοι είχαν βάλει στο «μάτι» τον Βραζιλιάνο.

Όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα «globoesporte.com» η ΑΕΛ ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Εουλέρ από την Βιτόρια, η οποία όμως εν τέλει επέλεξε να τον πουλήσει στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας (14 συμμετοχές, δύο γκολ).

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΛ έλυσε τον γρίφο και αποκάλυψε το όνομα του Βραζιλιάνου… διεθνούς

Ακολούθως ο Βραζιλιάνος μπακ πήρε μετεγγραφή στην Αλ-Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας (10 συμμετοχές), ενώ την τελευταία διετία ήταν στην Βραζιλία, όπου είχε μικρή θητεία σε Αλαγκουάνο (16 συμμετοχές) και Φεροβιάρα (2 συμμετοχές), όπου ήταν συμπαίκτης με τον πρώην αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο. Η μετεγγραφή του Εουλέρ Σίλβα λογικά βάζει… τελεία στο ενδιαφέρον της ΑΕΛ γι’ απόκτηση του Κίκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ