aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ντύνουν στα γαλαζοκίτρινα τον Γιούρι Χάποβντα οι Ούγγροι

ΑΕΛ: Ντύνουν στα γαλαζοκίτρινα τον Γιούρι Χάποβντα οι Ούγγροι

Σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΛ είναι ο Ουκρανός με ουγγρικό διαβατήριο δεξιός μπακ Γιούρι Χάποβντα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα csakfoci.hu της Ουγγαρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στη λήξασα σεζόν από ένα εξάμηνο στις Χαλαντάς Ουγγαρίας και Ντέμπρετσεν ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ουγγαρία για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δηλώνει γνώστης του ενδιαφέροντος του Ντούσαν Κέρκεζ και σημειώνει πως περιμένει την απόφαση του κυπριακού συλλόγου. Ο Χάποβντα βρίσκεται στην Ουγγαρία την τελευταία τριετία και τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε συνολικά 16 φορές. Έξι με την Χαλαντάς και 10 με την Ντέμπρετσεν.

Από την 1 Ιουλίου είναι ελεύθερος και αναζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η ομάδα της Λεμεσού κοιτάζει στο «παζάρι» για ενίσχυση με δεξιό ακραίο αμυντικό και είχε ενδιαφερθεί και για τον Ζοέλ Περέιρα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ