aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ντεμπούτο ο Γερολέμου, αντάμωσε με Λουκά, συμπαίκτης με πρώην Ανορθωσιάτη

ΑΕΛ: Ντεμπούτο ο Γερολέμου, αντάμωσε με Λουκά, συμπαίκτης με πρώην Ανορθωσιάτη

Η επιθυμία του Γιάννη Γερολέμου πραγματοποιήθηκε. Ποια είναι; Να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, κρίνοντας ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ό,τι ανέμενε στην ΑΕΛ. Γι’ αυτό και ο σύλλογος της Λεμεσού κατέληξε σε συμφωνία με την Τσάρσκο Σέλο Βουλγαρίας, η οποία είχε επιδείξει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για να εντάξει στο ρόστερ της τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, έκανε ντεμπούτο μαζί απέναντι στη Σλάβια Σόφιας εκτός έδρας (ήττα με 0-1 για τη Τσάρκο), μαζί με τον πρώην παίκτη της Ανόρθωσης Ιβάν Μπανταλόφσκι.

Από εκεί και πέρα, τον Παναγιώτη Λουκά, συνάντησε ο Γερολέμου στην Τσάρσκο Σέλο. Δύο 20χρονοι Κύπριοι θα αγωνίζονται στην ομάδα της Βουλγαρίας αφού το καλοκαίρι απέκτησε επίσης με μορφή δανεισμού τον Λουκά από την Αταλάντα. Συμπαίκτες στην Ελπίδων οι δύο τους, προσδοκούν ότι θα αγωνιστούν στην ομάδα της Βουλγαρίας, κάτι που θα τους βοηθήσει στην ανέλιξή τους.

Στην ΑΕΛ, στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει του νέου ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Μπουνόζα δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό, όμως για την ώρα κρίνεται ως αμφίβολος. Ο Κέρκεζ αναμένει ότι από τους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν με την ΑΕΚ, θα έχει τουλάχιστον διαθέσιμους τους Τόρες και Γκαζαριάν. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Αβραάμ και Μάιντεβατς.

Εξάλλου, η «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης» συνεχίζοντας την κοινωνική δράση της, ενημέρωσε ότι ο 7ος κύκλος παραδόσεων έχει φτάσει στο τέλος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ