aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Νέο τριετές συμβόλαιο και γενναία αύξηση αποδοχών

ΑΕΛ: Νέο τριετές συμβόλαιο και γενναία αύξηση αποδοχών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΛ βρίσκονται σε στάση αναμονής για την απάντηση του Γιάννη Γερολέμου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του νέα πρόταση από τη διοίκηση, η οποία προβλέπει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, ο μισθός του 20χρονου σχεδόν θα διπλασιαστεί και αυτομάτως, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ηλικίας του.

Η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους δείχνει με την εν λόγω πρόταση το πόσο πολύ πιστεύει στον Γιάννη Γερολέμου, βλέποντας στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα ηγηθεί του συνόλου τα αμέσως επόμενα χρόνια. Τη λήξασα σεζόν, εξάλλου, είχε για πρώτη φορά ενεργό ρόλο, καταγράφοντας τις περισσότερες συμμετοχές στην ανδρική ομάδα.

Στην ΑΕΛ, γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη προοπτική και γι’ αυτό, θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ, πιέζοντας για την απάντησή του. Κατά το παρελθόν, σύλλογοι του εξωτερικού είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Γερολέμου. Ο διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδας, αξιολογεί την πρόταση της ΑΕΛ και σε συνεννόηση με τον μάνατζερ του, Άλεξ ντα Σίλβα, θα κοινοποιήσει την απόφασή του.

Από εκεί και πέρα σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς παρουσιάζονται θετικοί, οπότε δεν αναμένεται να προκύψει το οποιοδήποτε θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ