aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Να «πατήσει» καλύτερα στην 6άδα

ΑΕΛ: Να «πατήσει» καλύτερα στην 6άδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ είναι στα καλύτερά της. Οι τελευταίες εμφανίσεις και πολύ περισσότερο η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου δίνουν ώθηση. Παρόλα αυτά, η αγωνία για την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα ενόψει πλέι οφ παραμένει. Έχει προβάδισμα, αυτό όμως δεν της εξασφαλίζει επί της παρούσης κάτι. Αν δεν πάρει και άλλους βαθμούς στα δύο παιχνίδια που απέμειναν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, θα κινδυνέψει.

Γι’ αυτό και το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό. Ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στα παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το ίδιο επιθυμεί να γίνει και σήμερα. Ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Το ματς κρύβει παγίδες και θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στις εντολές του προπονητή τους.

Ο Ράσο λόγω καρτών μένει εκτός, ενώ θα προφυλαχθεί ο Γκαστανιάγα που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Μετά από αρκετό διάστημα θα πάρει θέση βασικού ο Γκοντάλ, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Η απουσία του Ράσο μάλλον θα φέρει τον Χ. Κυριάκου στην τριάδα της άμυνας, με τον Αντωνίου να επανέρχεται ως δεξιός μπακ-χαφ.

Με βάση λοιπόν τα δεδομένα, ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αντωνίου με τον Αβραάμ θα αγωνιστούν στα άκρα και την τριάδα των στόπερ θα αποτελούν οι Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Χ. Κυριάκου. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μεντόγιεβιτς, Ζντραφκόσκι και Αγκάνοβιτς. Ο Εμαέ και ένας εκ των Μάιντεβατς, Χουράδο θα βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Αντάμοβιτς, Γερολέμου και Τόρες έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Οι γαλαζοκίτρινοι κουβαλούν και κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι κάτι που το έχει στο μυαλό της η τεχνική ηγεσία. Πήρε τα μέτρα της ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα απέναντι στον μαχητικό Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε πως έχει αρκετές δυνατότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ