aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Να ’ναι η αρχή μιας ξεχωριστής σεζόν

ΑΕΛ: Να ’ναι η αρχή μιας ξεχωριστής σεζόν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Να ’ναι η αρχή μιας ξεχωριστής σεζόν, θέλει η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο (18:00, Cytavision 1). Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να αρχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο να συνδυάσει τα 90χρονά της με μια πετυχημένη σεζόν. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο Μακάρειο με μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο. Πάντοτε η πρεμιέρα είναι δύσκολη, κρύβει παγίδες, όμως στην ομάδα της Λεμεσού θεωρούν πως, αποδίδοντας βάσει δυνατοτήτων κι ας μην είναι ακόμη στον απόλυτο βαθμό έτοιμη, είναι σε θέση να φύγει με το «διπλό».

«Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, αφού συμπληρώνουμε 90 χρόνια ζωής, πάθους και ιστορίας», τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Ανδρέας Σοφοκλέους. «Λάβαμε τη σκυτάλη σε δύσκολες εποχές, αλλά παλεύουμε καθημερινά με πίστη και αφοσίωση, πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και όλα όσα πρεσβεύει η ΑΕΛ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά, γεμάτοι όρεξη, επαγγελματισμό και αγάπη για τον σύλλογο», τονίζει ο πρόεδρος. Και κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΛ «να είναι στο πλευρό της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και φυσικά των ποδοσφαιριστών μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Κέρκεζ κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσει την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Βοζίνια. Δεξιά στην άμυνα Κυριάκου ή Σάντος και αριστερά ο Έουλερ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τεϊσέιρα και Ράσο ή Μπουνόζα. Στη μεσαία γραμμή τους Μεντόγεβιτς, Παπαφώτη, Γκαζαριάν και στην επίθεση Ντανίλο δεξιά, Αβραάμ αριστερά και Μαέ στην κορυφή. Εξάλλου, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε από τεστ COVID 19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ