aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Να η ευκαιρία για το 5 στα 5

ΑΕΛ: Να η ευκαιρία για το 5 στα 5

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΑΕΛ, η οποία θα βρει το απόγευμα απέναντί της την Αλκή στο Τσίρειο (17:00). Θα είναι μόλις το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια να παίρνουν ισάριθμες νίκες και να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Καμιά επιτυχία δεν έρχεται χωρίς κόπο και ιδρώτα, έτσι και σήμερα η ομάδα της Λεμεσού θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη για να μπορέσει να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου.

Η νέα περίοδος άρχισε πολύ καλά για τους γαλαζοκίτρινους, όμως όλοι και όλα θα κριθούν στη συνέχεια και φυσικά στο τέλος θα εκδοθεί και το «δελτίο» με τους βαθμούς και όσα πέτυχε η ομάδα. Η ΑΕΛ παρουσιάζεται έτοιμη να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια σε κάθε αγώνα που δίνει.

Κόντρα στην Αλκή δεν αναμένονται αλλαγές και η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει κατά πάσα πιθανότητα τους ίδιους έντεκα οι οποίοι άρχισαν στο ματς με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η «Αθάνατη» παρουσίασε αδυναμίες στα προηγούμενα ματς, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παρουσιαστεί βελτιωμένη, κάτι που επισήμανε ο Βόσνιος τεχνικός στους παίκτες του, ζητώντας συγκέντρωση, πάθος και καλή απόδοση για να κυνηγήσουν άλλους τρεις βαθμούς. Αν έρθει η πέμπτη σερί νίκη, θα είναι επιτυχία, αλλά πιο πολύ θα τη βοηθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία της και να πάει στο ματς που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ με ακόμα καλύτερη διάθεση.

Με δεδομένο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του τους Βοζίνια, Ρομάν, Μυτίδη και Αντάμοβις, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους ακόλουθους: O Πρόσεκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα δεν αλλάζει η τετράδα, με τους Ν. Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Α. Τεϊσέιρα και Αβραάμ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ζντραφκόσκι, ο Γκαζτανιάγα και ο Ντα Σίλβα. Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χουράδο και στις πτέρυγες οι Μπενίτεθ και Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ