aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Να γυρίσει τάχιστα τον τροχό

ΑΕΛ: Να γυρίσει τάχιστα τον τροχό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από δύο παιχνίδια, ένα στο κύπελλο με τη Νέα Σαλαμίνα (0-1) και ένα στο πρωτάθλημα με την Ανόρθωση (2-1), η ΑΕΛ επιστρέφει «σπίτι» της για να αντιμετωπίσει αύριο τον Ολυμπιακό.

Εκεί, όπου έχτισε εκπληκτικό σερί, μετρώντας μέχρι προσφάτως σε 18 παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις 16 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία εντός έδρας αποστολή, όμως, δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. Γνώρισε την πρώτη ήττα στο Τσίρειο από την Ομόνοια (1-2) πριν από τρεις εβδομάδες, βλέποντας την ψαλίδα της διαφοράς από την κορυφή να ανοίγει στους 4 βαθμούς.

Επομένως, θέλει να γυρίσει τάχιστα τον τροχό, να μπει σε τροχιά επιτυχιών εντός έδρας και να εκμεταλλευτεί αυτομάτως τις βαθμολογικές απώλειες που θα προκύψουν στο σημερινό ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας. Στα μισά της διαδρομής στο α΄γκρουπ, εννοείται πως κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία και όσο πλησιάζουμε στο φινάλε, κάθε 90λεπτο θα καθορίζει αρκετά.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του χωρίς την πίεση του χρόνου, προσδοκώντας ότι εύκολα-δύσκολα η ομάδα του θα πανηγυρίσει την 20ή νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα. Η ετοιμότητα των Τεϊσέιρα, Μπουνόζα και Α. Γεωργίου ξεκαθαρίζει σήμερα, με τις πιθανότητες για να προλάβουν να είναι με το μέρους τους. Εκτός είναι οι Μεντόγεβιτς και Αβντιγιάι.

Ο Βόσνιος κόουτς, πάντως, έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του, οπότε δεν προκύπτουν ιδιαίτερες ανησυχίες, τουλάχιστον προς αυτό το σκέλος της επικείμενης αναμέτρησης με τον πάντοτε επικίνδυνο Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ