aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Να γιγαντώσει την πίστη για το έβδομο!

ΑΕΛ: Να γιγαντώσει την πίστη για το έβδομο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΛ έκλεισαν την (κακή) παρένθεση με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο από την επομένη κιόλας και συγκεντρώθηκαν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, δηλώνοντας… διψασμένοι για το τρίποντο. Φτάνοντας στην τέταρτη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα (Ανόρθωση 2-1, Ολυμπιακός 2-0, ΑΕΚ 1-0) αυτομάτως θα διευρύνουν τη διαφορά από τον συμπολίτη στους πέντε βαθμούς και, κυρίως, θα γιγαντωθεί η πίστη για την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και πρώτου μετά τη σεζόν 2011 – 2012.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ τα είπε επισταμένως με τους ποδοσφαιριστές, επεξηγήθηκαν τα λάθη στο πρόσφατο ματς και αισιοδοξεί ότι στο σημερινό «καυτό» παιχνίδι θα παρουσιαστούν άπαντες αντάξιοι των προσδοκιών.

Οι γαλαζοκίτρινοι απέδειξαν πλειστάκις ότι στα δύσκολα σηκώνουν ανάστημα, φτάνοντας στον στόχο τους. Κάτι που καλούνται να πράξουν άλλη μία φορά, πατώντας πλέον πολύ πιο σταθερά στην τελική ευθεία του μαραθωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ