aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ/Μίλερ: «Συμφώνησε και μετά το μετάνιωσε. Δεν είναι ξεκάθαρη…»

ΑΕΛ/Μίλερ: «Συμφώνησε και μετά το μετάνιωσε. Δεν είναι ξεκάθαρη…»

Λάβρος κατά της Κάρλος Στέιν του Περού εμφανίστηκε ο Ρόντερικ Μίλερ με τον οποίο η ΑΕΛ ήρθε σε προφορική συμφωνία προ ημερών, ωστόσο το deal δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο προπονητής της εν λόγω ομάδας, Orlando Lavalle, σχολίασε στην ιστοσελίδα «depor.com», τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως εξαπατήθηκε και πως η Κάρλος Στέιν του χρωστούσε πέντε μισθούς.

Αναλυτικά: «Αυτά που λέει ο παίκτης δεν τα γνωρίζω ωστόσο μπορώ να σας πω ότι αν ήμασταν όλοι 5 μήνες απλήρωτοι, τότε δεν θα υπήρχε παίκτης στην ομάδα. Από την άλλη αν είμαι ένας επαγγελματίας γιατί να αποδεχτώ το διπλό συμβόλαιο; Τόσο αυτός που δίνει όσο και αυτός που υπογράφει το διπλό συμβόλαιο έχει λάθος. Όταν ήρθαμε στην ομάδα, προσληφθήκαμε από ένα συμβούλιο που δεν είναι πια εδώ, ο σύλλογος πλέον διαχειρίζεται από τους κανονικούς ιδιοκτήτες οπότε καταλαβαίνω ότι υπήρξαν οικονομικές ανακατατάξεις αλλά σεβόμενοι τα συμβόλαια. Όλοι οι παίκτες, μαζί και ο Ρόντερικ, συμφώνησαν για αναπροσαρμογή των μισθών τους. Αλλά μετά δεν συμφωνούσε και οι παίκτες δεν πρόκειται να χάσουν ότι πέτυχαν από ένα άτομο μόνο. Επίσης υπάρχει υπόβαθρο στην ιστορία και αυτό είναι ότι ο Μίλερ έχει μια πρόταση από το εξωτερικό. Οπότε ολόκληρη η αλήθεια δεν είναι ξεκάθαρη. Για εμάς το να χάσουμε ένα παίκτη με την ποιότητα του Ρόντερικ είναι μια πολύ σημαντική απώλεια. Έδεσε πολύ καλά με τον Rivas και μαζί ήταν μια πολύ σταθερή άμυνα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ