aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ/Μίλερ: «Με εξαπάτησαν με διπλό συμβόλαιο και μου χρωστάνε πέντε μήνες»

ΑΕΛ/Μίλερ: «Με εξαπάτησαν με διπλό συμβόλαιο και μου χρωστάνε πέντε μήνες»

Λάβρος κατά της Κάρλος Στέιν του Περού εμφανίστηκε ο Ρόντερικ Μίλερ (στη φωτογραφία με αντίπαλο τον Μέσι σε αγώνα του Κόπα Αμέρικα το 2016), με τον οποίο η ΑΕΛ ήρθε σε προφορική συμφωνία.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός από τον Παναμά σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Depor.com (δείτε ΕΔΩ) άστραψε και βρόντηξε κατά της ιδιοκτησίας της περουβιανής ομάδας. Την κατηγόρησε για υπογραφή διπλού συμβολαίου, ενώ αποκάλυψε ότι του οφείλονται δεδουλευμένα πέντε μηνών.

«Με εξαπάτησαν. Με έκαναν να υπογράψω διπλό συμβόλαιο και μέχρι στιγμής δεν με πληρώνουν. Μου χρωστάνε πέντε μήνες. Από τότε που ήρθε ο Κάρλος Ουκουλμάνα με εξαπάτησε και με χρησιμοποίησε η οικογένεια Ροδρίγκες. Κουράστηκα, δεν είναι επαγγελματικός σύλλογος», είπε αρχικά και ακολούθως ανέφερε ότι δεν του επιτρέπουν να μείνει ελεύθερος.

«Δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Μου χρωστάνε πολλά χρήματα. Ζήτησα να διακοπεί το συμβόλαιό μου και αρνήθηκαν. Δεν με άφησαν και με έκαναν να χάσω μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είναι πολύ κακοί άνθρωποι», κατέληξε.

Αν και δεν κατονομάζει την ομάδα για την οποία του στέρησαν την ευκαιρία να πάρει μετεγγραφή φαίνεται πως είναι η ΑΕΛ. Το συμβόλαιο του Μίλερ με την Κάρλος Στέιν λήγει τον Δεκέμβριο του 2020 και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα καταφέρει σύντομα να πάρει την ελευθέρας του και να έρθει στην Κύπρο.

Στις επαφές που είχε με την ΑΕΛ ο 27 φορές διεθνής με την εθνική Παναμά ποδοσφαιριστής είχε διαβεβαιώσει τους γαλαζοκίτρινους ότι θα πάρει την ελευθέρας του, αλλά όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ