aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μία σεζόν στα… πόδια των γαλαζοκίτρινων!

ΑΕΛ: Μία σεζόν στα… πόδια των γαλαζοκίτρινων!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την προχθεσινή ισοπαλία απέναντι στην Ομόνοια, η ΑΕΛ ανέβηκε στους 27 βαθμούς και δεν έχει ακόμη σφραγίσει την είσοδό της στην πρώτη εξάδα. Αυτό θα γίνει αν καταφέρει και πάρει τέσσερις βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της α’ φάσης, με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στη Λευκωσία και με τον Εθνικό στη Λεμεσό. Βέβαια, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ (φωτό) μπορεί με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, να «κλειδώσει» την εξάδα από την Κυριακή.

Με βάση τη θέση της ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα, όμως, αν εξασφαλίσει την παρουσία της στο α’ γκρουπ, θα χρειαστεί να τρέξει πολύ για να προλάβει την τέταρτη θέση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχα. Γι’ αυτό και ο αυριανός επαναληπτικός με την ΑΕΚ έχει πάρει τον χαρακτήρα  «τελικού», καθώς η διάκριση περνά κυρίως μέσω της υπεράσπισης της περσινής κατάκτησης του κυπέλλου. Έτσι όπως τα έφερε η μοίρα, οι ποδοσφαιριστές κρατούν στα πόδια τους μια ολόκληρη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ