aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μία πεντάδα μεγάλων απαιτήσεων

ΑΕΛ: Μία πεντάδα μεγάλων απαιτήσεων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε καλό δρόμο είναι η προετοιμασία της ΑΕΛ, και στη Βουλγαρία ο Ντούσαν Κέρκεζ μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του (χθες βράδυ είχε άλλο ένα φιλικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας). Βγαίνουν πολλά θετικά από τις προπονήσεις και ένα από αυτά έχει να κάνει με την επάνοδο του Μάνουελ Τόρες. Ο Ισπανός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο επέστρεψε στην ενεργό δράση και παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση. Είναι λίγο δύσκολο να υπολογίζεται για τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, όμως το γενικό συμπέρασμα είναι πως είναι στο σωστό δρόμο και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Η περίπτωση του Ισπανού είναι η μία από πέντε άλλες, με ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένουν πιο πολλά φέτος στην ΑΕΛ. Ο Μπόρις Γκοντάλ ήλθε τον περασμένο Ιανουάριο και χωρίς πολλά παιχνίδια στα πόδια του έδειξε ότι είναι αρκετά καλός αμυντικός. Φέτος, λογικά, αναμένεται να αποτελέσει την ηγετική φυσιογνωμία στα μετόπισθεν. Ούτε ο Ζούνιορ ξεκίνησε πέρσι καλά, σταδιακά βελτιώθηκε, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του προς το τέλος. Και από αυτόν περιμένουν πιο πολλά στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Γερολέμου είναι η τέταρτη περίπτωση και ο νεαρός είναι σίγουρο πως με την προετοιμασία που έχει κάνει θα απαιτήσει πιο πολλά από τον εαυτό του. Τέλος, είναι ο Ζοάν Γκαζτανιάγα, ο οποίος αποκτήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει το περσινό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όμως στη δεύτερή του σεζόν, ο Ισπανός αναμένεται να είναι πιο χρήσιμος.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν καλά εφόδια στο οπλοστάσιό τους και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βλέπουν με αισιοδοξία και τις αναμετρήσεις τους με τον Άρη. Η αντίπαλός τους είναι το φαβορί, όμως στην ΑΕΛ κάνουν τους δικούς τους υπολογισμούς, ελπίζοντας πως θα εμφανιστούν πανέτοιμοι. Οι διπλές αναμετρήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποτελούν και το μεγάλο στοίχημα για τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους ποδοσφαιριστές του. Γι’ αυτό και η προετοιμασία γίνεται με κάθε επιμέλεια, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Άρη και μετά το σύνθημα για πρόκριση στο «Αρένα» της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ