aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μετρά επιστροφές και ετοιμάζει αλλαγές (αποστολή)

ΑΕΛ: Μετρά επιστροφές και ετοιμάζει αλλαγές (αποστολή)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζοάν Γκαθτανιάγα έλειψε πολύ από την ΑΕΛ και η επιστροφή του στην ενδεκάδα θα δώσει τη ευκαιρία στον Ντούσαν Κέρκεζ να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό.

Ο Βάσκος πριν από τον τραυματισμό του βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και όλοι ελπίζουν πως θα παρουσιαστεί στα ίδια επίπεδα για να βοηθήσει την ομάδα του στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της. Εκτός από τον Γκαστανιάγα, επιστρέφει και ο Ιβάν Κάρλος που δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό λόγω καρτών. Ακόμη, πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι ο Σλόποταν Μεντόγιεβιτς.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν δύσκολη αποστολή στο Δασάκι και θα χρειαστούν να δώσουν πολλές δυνάμεις για να φτάσουν στο διπλό. Αν ο Γκαθτανιάγα πάρει θέση βασικού, θα συμπληρώσει την τετράδα στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Γερολέμου, Ζντραφκόσκι και Αγκάνοβιτς. Εκτός πλάνων είναι οι Αντάμοβιτς, Γκοντάλ και Μαρκόσκι. Ο τελευταίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Το σίγουρο είναι πως ετοιμάζει μια με δύο αλλαγές ο προπονητής της ΑΕΛ. Πιθανό να επιστρέψει στην άμυνα και να αγωνιστεί ως δεξί μπακ ο Μηνάς Αντωνίου. Οι άλλοι τρεις στην άμυνα θα είναι οι ίδιοι (Α. Τεϊσέιρα, Ράσο, Γουΐλερ). Η τελευταία προπόνηση θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ. Tέλος, εκτός αποστολής έμεινε ο Τόρες.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Τζοσιμάρ Βοζίνια, Πάτρικ Πρόσεκ, Νίλς Τεϊσέιρα, Χάρης Κυριάκου, Χρήστος Γουήλερ, Αντρέας Αβραάμ, Μομσίλο Ράσο, Αντρέ Τεσέιρα, Γιον Γκαστανιάγα, Σλόποταν Μεντόγεβιτς, Νταβόρ Ζτραφσκόφσκι, Μηνάς Αντωνίου, Γιάννης Γερολέμου, Γκεβόρ Γκαζαριάν, Άτναν Αγκάνοβιτς, Στυλιανός Παντελή, Ιβάν Κάρλος, Ρούμπεν Χουράδο, Ράιαν Μαέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ