aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μετά τους Κάρλος-Γκαζαριάν, τουλάχιστον άλλες δύο κινήσεις και άμεσα!

ΑΕΛ: Μετά τους Κάρλος-Γκαζαριάν, τουλάχιστον άλλες δύο κινήσεις και άμεσα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στην επιθετική γραμμή ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ. Ο 31χρονος Αρμένιος μεσοεπιθετικός Γκεβόργκ Γκαζαριάν, τίθεται άμεσα στην διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ. Μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επιθετικής γραμμής, αλλά και ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον σέντερ φορ. Με βάση τις μέχρι τώρα κινήσεις, οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν δύο νέες προσθήκες, αυτές των Γκαζαριάν και του Βραζιλιάνου επίσης μεσοεπιθετικού Ιβάν Κάρλος.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έκαναν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις μετεγγραφές. Συνεπώς, αν δεν προκύψει άλλη κίνηση, θα είναι μέσα στα πλαίσια των εξαγγελιών. Ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ, με τα δεδομένα που υπάρχουν μπορεί να υπολογίζει για τις επιλογές του στην επιθετική γραμμή και στους Μάνουελ Τόρες και Κίρε Μαρκόσκι, που δεν τους είχε μαζί του το τελευταίο εξάμηνο για διαφορετικούς λόγους (τραυματίας ο πρώτος, δανεικός ο δεύτερος).

Οι συνθήκες στο οικονομικό δεν ευνοούν πολλά ανοίγματα και ρίσκα. Θα κινηθεί με ό,τι έχει ο Ντούσαν Κέρκεζ ποντάροντας στην χημεία που απέκτησε πέρσι η ομάδα του, στο ανέβασμα και στην εμπειρία κάποιων παικτών. Το μυαλό είναι βέβαια πρώτα στην Ευρώπη και το ερώτημα είναι αν μπορεί να κάνει την υπέρβαση προσπερνώντας τον Άρη στα διπλά παιχνίδια για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα είναι δύσκολη η προσπάθεια και θα γίνει ακόμη δυσκολότερη αν στις 11 Ιουλίου δεν ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο διοικητικό. Η αποστολή της ΑΕΛ θα είναι στην Βουλγαρία για προετοιμασία (αναχωρεί το Σάββατο) και από εκεί θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη δύο μέρες προηγουμένως για το πρώτο παιχνίδι (25 Ιουλίου) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ