aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα «δικά» της παιδιά

ΑΕΛ: Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα «δικά» της παιδιά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την κατάσταση που βιώνουμε με τον κορωνοϊό θα φέρει δεδομένα και διαφοροποίηση των όσων γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια και στο ποδόσφαιρό μας με τα υψηλά συμβόλαια και την ξενομανία. Στην ΑΕΛ, βάσει της σωστής οικονομικής πολιτικής τουλάχιστον των τελευταίων δύο ετών δεν θα υπάρξει τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Ωστόσο, με τα δεδομένα που θα επικρατήσουν την επόμενη σεζόν αλλά και τα προσεχή χρόνια θα δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Οι ομάδες θα υποχρεωθούν, πλέον, να στραφούν στις επιλογές παικτών που προέρχονται από την Ακαδημία τους. Στην ΑΕΛ, έχουν τέτοιους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα στηριχθούν.

Πέραν των έμπειρων Αβραάμ, Κυριάκου, Αντωνίου, του Γερολέμου που πήρε χρόνο και θα είναι πολύ πιο έμπειρος και έτοιμος την επόμενη σεζόν στο ρόστερ είναι και οι Δημήτρης Αβραάμ, Στυλιανός Παντελή, Χάρης Καψός, Χριστόφορος Φραντζής. Επίσης, θα επιστρέψουν οι Ανδρέας Κεραυνός, Μάρκος Μουστάκης και Μιχάλης Κωνσταντινίδης. Μια καλή βάση, ενώ είναι πιθανό να προωθηθούν κι άλλοι από την εφηβική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ