aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μεγάλη ποδοσφαιρική πάστα ο Μεντόγεβιτς

ΑΕΛ: Μεγάλη ποδοσφαιρική πάστα ο Μεντόγεβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έβγαζε μάτια ο Ράιαν Εμαέ, αλλά δεν πήγε πίσω και ο Σλόποταν Μεντόγιεβιτς στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ανεξάρτητα αν μπήκε στη φάση ο Τόρες και θα έπρεπε να σταματήσει η φάση, καθώς ο Ισπανός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, η ενέργεια του Μεντόγιεβιτς ήταν εξαιρετική.

Ο Σέρβος που αποκτήθηκε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε την καριέρα του από την Βοϊβοντίνα, πήγε στην Βόλφσπουργκ, ενώ στα 23 του υπέγραψε στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Μετακόμισε στην Ντάρμσταντ, στην οποία ήταν συμπαίκτης του Ζοέλ Μολ, το 2017. Στα 30 του χρόνια, η ΑΕΛ αποτελεί τον τέταρτο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Η παρουσία του Σέρβου στην ενδεκάδα της ΑΕΛ, με τις τόσες εμπειρίες του, ανεβάζει το επίπεδο της ΑΕΛ και της δίνει άλλη οντότητα. Ούτε τυχαία είναι η παρουσία του στην ΑΕΛ ούτε τυχαίος είναι ο Σέρβος, ο οποίος βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του  και κάθε φορά που είναι εκτός ενδεκάδας, χάνει πολύ από την απόδοση της η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ